Giving Tuesday je tady!

Dnes je úterý 28. listopadu 2017, což znamená, že Česko️ společně s celým světem slaví mezinárodní svátek dárcovství. Zapojte se a slavte s námi.

Giving Tuesday, světový svátek dárcovství, podporuje a oslavuje chuť pomáhat. Kampaň se koná po celém světě ve stejný den, oslavuje se vždy v úterý následující po dni díkůvzdání a nákupních událostech Black Friday a Cyber Monday. Letos Giving Tuesday připadá na úterý 28. listopadu 2017.

Vyberte si dárcovskou výzvu, která je vašemu srdci blízká a podpořte ji. I Barevný svět dětí se do této akce zapojil se svou výzvou. Najdete ji na http://www.giving-tuesday.cz/pomozte-nam-pomahat-ohrozenym-detem

 

Barevný svět dětí, z. s. Vám, v rámci dárcovské výzvy, nabízí ke koupi novoroční přání. Tato přání jsou mimořádná tím, že jejich motivy kreslily přímo samotné děti. Zakoupením těchto „PF 2018“ podpoříte děti z pěstounských a ohrožených rodin, a to díky projektům, které organizace realizuje. Dejte svým přátelům skrze tato přání vědět, že pomáháte dobré věci. Vyberte si novoroční přání a napište nám na kamos@barevnysvetdeti.cz. My pro Vás přání vytiskneme a předáme Vám je. Cena jednoho přání je 120 Kč.